Skolehester

Våre skolehester

 

gin julBlixlands Guinness

Guinness er kanskje verdens snilleste ponni. Han er en stor kat 2 ponny født 97. Vi importerte han fra Irland til Blixland, og han har vært her i alle år. 
Han er som så mange andre ponnier med seg et lite matvrak og sier aldri neitakk til et lite ekstra måltid på veien. Guiness er god som gull og elsker å bli klappet og kost med! Guiness er også en flott lærehest med masse erfaringer i kroppen. Med sin tidligere passer startet han masse sprang , og tilogmed noen knøttekupper! Guiness er en sta liten rakker og må ha beskjed om hva han skal gjøre, og hvis rytteren er flink og bestemt i ridningen sin kan han gjøre omtrent alt! 80 bane sa du ? Ikke noe problem ! Guiness passer for nybegynnere/lett øvet etter som han er ganske liten, snill og veldig barnevennelig. Alle prinsesser og prinsers drøm!

gogo terrengBlixlands Go Go Girl

Rase: Svensk Varmblod
Gogo er en av de store hestene vi har. Hun er en utrolig pen hoppe med mye kapasitet i både sprang og dressur. Hun har det flotteste travet av alle rideskole hestene, og det er virkelig noe å miste pusten av når hun strekker ordentlig på seg ! Kaia kjøpte Go Go av den svenske feltrittsrytteren Anna Hassö. Hun er en godt utdannet hest. Gogo har startet 1.10 cm klasser i sprang og 80-90 cm i feltet. Gogo er desverre ingen nybegynner hest, og egner seg bedre til de med litt erfaring og ridekunnskaper fra før av.

 

Goldbahar. Goldi

Rase: Kaspisk hest. (ponni kat.1)

 

527114 10152101668380174 1391206018 nBlixlands Toby

Rase: Irsk Sportsponni

Toby er stallens bestefar! Ikke fordi han er så gammel, men fordi han kan være like søt og go som en bestefar, men også like sur og gretten som en. Toby er en stor kat. 1 ponny og har vært brukt til mye forskjellig. Han har gått mye sprang, men også endel feltritt. Hans tidligere forrytter red han i 80 og 90 på feltrittsstevner og endte opp med gode resultater. Han har også startet flere 1 m klasser og hopper supert så lenge rytteren er flink og gir han beskjed om hva han skal gjøre. Toby passer for både viderekommende og nybegynnere ettersom han er så rolig. Litt snurpete og sale opp, men god som gull ellers!

mrle tmmerkjringMærle

Rase: Haflinger
Mærle perle er en søt haflingerhoppe . Hun er en kat. 1 ponny og er nesten like høy som hun er bred. Mærle har en utrolig personlighet som nærmest lyser i øynene hennes. Hun kan være noe av det snilleste og søteste du kan få tak i, men litt ramp er det jo også i henne. Mærle går fint LC med en bestemt rytter og har også blitt klubbmester i 2008 i 70cm sprang. Mærle er glad i å hoppe og klatre på tur. For å forklare spensten til Mærle kan vi fortelle at hun engang sto i boksen sin med den ene luka åpen, og ut der hoppet hun rett og slett fordi hun ville ha litt gress :-) Hun har startet både 60, 70, 80 og 90 cm sprang med sin tidligere forrytter og har fått gode resultater. Mærle kan egentlig brukes av alle da hun er en meget allsidig hest, men passer kanskje best til ryttere på lett øvet/øvet nivå da hun kan være litt sta.

Olivia

Fariba

Rase: Kaspisk hest (kat 3 ponni)

Født: 2007

Ludo

Rase: Shetlandsponni.

cora SmallCora

Rase: Blanding av Danskvamblods og Dølahest.

Cora har fått det beste av begge rase! Hun er arbeidsvillig med god fremdrift. 

Født: 2006

RambodressRambo

Rase: Blandig av Welsh og Connemaraponni

Født:

Lakia

Rase: Knabstruper.

Anabelle

 

Rase: Shetlandsponni

 Laiza

 

 Putte

 Rase: Shetlandsponni

Verdens sprekeste 23 åring! Kjempe snill og høflig liten kar.