Privatundervisning

Privatundervisning

Praktisk info:

Enetime (alene med instruktøren) Rideøkten varer i 45 min. Så sant man kan sale på hesten selv, skritter man opp og av hesten på egen hånd.

Det er også mulig å bestille privattime for en gruppe (max 5 elever). 

Pris:

Enetime: Dagtid hverdager frem til kl. 16.00,: NOK 900,- for timen ink leie av hest.  Helger, NOK 900,- for timen inkl. leie av hest.

Gruppetime: Dagtid hverdager frem til kl. 16.00; NOK 500,- for timen inkl. leie av hest.  Helger, NOK 500,- inkl. leie av hest. Gruppetime med egen hest, kr. 400,- (+ kr. 100,- i hall-leie hvis hesten ikke står oppstallet på senteret.                 

Clinic3

 

HELGEAKTIVITETER FOR BARN

Vi tilbyr ridning for barn på våre små ponnier de helgene vi ikke har andre arrangementer.  God idè til foreldre/besteforeldre som vil finne på aktiviteter for barna.  Men, husk!!!  Ta alltid kontakt med oss god tid i forveien (minimum 1 uke i forveien), slik at vi kan organisere dette.  Pris for leie av ponni 1 time med noe bistand (da må foresatte være hestekyndige nok til å bidra) NOK 400,-.  Pris for ridetime/privattime med instruktør NOK 650,-.  Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Log in