Rideleir 2024

PÅMELDINGEN ER ÅPEN!!

Sommerens rideleir på Blixland - 2024

Planen for rideleirer sommeren 2024 er nå klar, og det blir en spennende og variert kurs- og treningssommer også neste år. 
Vanlig rideleir med sprang og dressur. Feltrittsleir, uker spesielt tilpasset voksne og barn som vil komme enten sammen eller hver for seg. Med dette vil det bli et bredt og godt tilbud til ryttere på alle nivåer og i alle aldere.

OPPMØTE PÅ SØNDAG KL. 17.00.  

Rideleir: Vi har som vanlig et godt tilbud til barn og unge. Rideleir med masse moro, kvelds- aktiviteter, snille/søte/flinke hester og ponnier, og selvfølgelig god rideundervisning. De som vil, får også prøve feltritt.  Deilig mat og gode overnattingsfasiliteter.

Feltrittsleir: Her rir vi både sprang og dressur, som er en del av feltritt.  Men har som mål i løpet av uka å trene to til tre økter på feltrittsbanen (noe værforbehold). Passer alle nivåer. Har du ikke ridd feltritt før, men har lyst til å prøve, da er dette en fin mulighet. For de noe mer erfarne feltrittsryttere, skal vi gi nye utfordringer og mer lærdom.

Voksne/barn-kurs, åpent også for voksne alene og barn/ungdom alene: Høy kvalitet på undervisningen, med voksne erfarne instruktører. Små grupper med god oppfølging. Voksne og barn undervises i forskjellige grupper. God mat og drikke.  Vi tilbyr godt ridde hester.  Passer fint for foreldre og barn som vil dra på rideleir sammen.

Treningsleir: For de som virkelig vil fokusere på å komme videre med ridningen sin. Disse ukene passer godt for de som har egen hest, og også de som konkurrerer. Har du ikke egen hest, har vi gode hester du kan låne av oss.  

Kursplanen for sommeren 2024 blir som følger:

Her finner du oversikten over ukene med rideleir på Blixland sommer 2024.
Pris kr. 7.500,- (ved påmelding før nyttår, kr. 7.200,-).  

Uke 26 (23.06-28.06) Rideleir  FULLBOOKET.  Mulig å sette seg på venteliste.
Uke 27 (30.06-05.07) Feltrittsleir og vanlig rideleir. FULLBOOKET. Mulig å sette seg på venteliste.
Uke 28 (07.07-12.07). Voksne og barn uke. Passer både for voksne, ungdom og barn som vil komme alene, eller reise sammen. FULLBOOKET for de som skal låne skolehest av oss.  Fortsatt ledige plasser dersom man kommer med egen hest/ponni.
Uke 30 (21.07-26.07) Treningsleir/Feltrittsleir/Rideleir.  Åpen både for de som vil være med på treningsleir, men også for de som vil være med på vanlig ridleir.  Også denne uken kan voksne, ungdom og barn komme sammen eller hver for seg. FULLBOOKET for de som skal låne skolehest av oss.  Fortsatt ledige plasser dersom man kommer med egen hest/ponni.
Uke 31 (28.07-02.08) Treningsleir/Feltrittsleir.  FULLBOOKET. Det er mulig å sette seg på venteliste.
Uke 32 (04.8-09.8) Feltrittsleir og vanlig rideleir. FULLBOOKET.  Det er mulig å sette seg på venteliste.
Uke 33 (11.8-16.8) Rideleir.  Passer for voksne og barn, sammen eller hver for seg. FULLBOOKET for de som skal låne skolehest av oss.  Fortsatt ledige plasser dersom man kommer med egen hest/ponni.                                                                                            

Vil du ha med din egen hest eller ponni er dette fullt mulig. Dette koster ikke noe ekstra for oppstalling, men fôr er ikke inkludert. Her kan du ta med for selv, eller kjøpe dette separat til gjeldene pris. Husk å gi beskjed om dette på forhånd. Faktura for fôr til egen hest sendes etterskuddsvis.

KLIKK HER FOR ONLINE PÅMELDING TIL RIDELEIR.  Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du lurer på noe.

Pris og betaling

Rideleiren koster NOK 7.500,- for en uke.  Ved påmelding før nyttår får man kr. 300,- i rabatt, slik at total pris blir kr. 7.200,-.  Når vi har mottatt din påmelding, sender vi deg en giro med et depositumsbeløp på NOK 2.500,- Plassen er bekreftet når dette beløpet er innbetalt innen forfall.  Giro pålydende det resterende beløpet, sendes deg i god tid før rideleiren, og forfaller til betaling før kursstart.  Vennligst benytt kid-nr. ved alle innbetalinger.  Ved påmelding før nyttår får man kr. 300,- i rabatt for hel rideleiruke.

Påmelding er bindende.  Du må gi beskjed dersom du ikke skal være med.  Har du meldt deg på leir og fått bekreftet plass og så alikevel ikke kan komme, må du melde deg av innen 1 mnd. før din rideleiruke starter.  Melder du deg av innen denne fristen, får du tilbakebetalt depositumet med fradrag av et avbestillingsgebyr på kr. 1.000,-.  Ved avbestilling/avmelding senere enn 1 mnd. før din rideleiruke starter, må du betale hele rideleiren, både depositum og restbeløp.

Alt er inkludert i prisen (undervisning, kursing, opphold og alle måltider).  Før opp hvilken uke som passer deg/dere best. Husk at påmelding er bindende, og hvis du ikke har anledning til å komme, må du melde deg av.  Det er ikke nok å bare ikke betale.  Hvis du er under 18 år gammel kreves underskrift/bekreftelse fra foreldre/foresatte.

Vil du ha med din egen hest eller ponni er dette fullt mulig uten ekstra tillegg i prisen. Fòr er ikke inkludert. Her kan du ta med fòr selv, eller kjøpe dette separat av oss til gjeldene pris.  Husk å gi beskjed om dette på forhånd.  Faktura for evt. kjøp av fòr sendes etterskuddsvis.

   

Log in