Rideleir 2022

Sommerens rideleir på Blixland

Nå er kursplanen for sommerferien her, og det blir en spennende og variert kurs- og treningssommer. 
Vanlig rideleir med sprang og dressur. Feltrittsleir, voksenleir og en uke spesielt tilpasset foreldre og barn som vil komme sammen. Med dette vil det bli et bredt og godt tilbud til ryttere på alle nivåer og i alle aldere.

Rideleir: Vi har som vanlig et godt tilbud til barn og unge. Rideleir med masse moro, kvelds- aktiviteter, snille/søte/flinke hester og ponnier, og selvfølgelig god rideundervisning. De som vil, får også prøve feltritt.  Deilig mat og gode overnattingsfasiliteter.

Feltrittsleir: Her rir vi både sprang og dressur, som er en del av feltritt.  Men har som mål i løpet av uka å trene to til tre økter på feltrittsbanen (noe værforbehold). Passer alle nivåer. Har du ikke ridd feltritt før, men har lyst til å prøve, da er dette en fin mulighet. For de noe mer erfarne feltrittsryttere, skal vi gi nye utfordringer og mer lærdom.

Voksne/barn-kurs, åpent også for voksne alene og barn/ungdom alene: Høy kvalitet på undervisningen, med voksne erfarne instruktører. Små grupper med god oppfølging. Voksne og barn undervises i forskjellige grupper. God mat og drikke.  Vi tilbyr godt ridde hester.

Treningsleir: For de som virkelig vil fokusere på å komme videre med ridningen sin. Disse ukene passer godt for de som har egen hest, og også de som konkurrerer. Har du ikke egen hest, har vi gode hester du kan låne av oss.  

Sommerens kursplan

Her finner du oversikten over ukene med rideleir på Blixland sommer 2022.
Pris kr. 6.800,- (ved påmelding før nyttår, kr. 6.500,-).  

Uke 25 (19.06-24.06) Rideleir. Fulltegnet.  Kun ledige plasser dersom du kommer med egen hest.
Uke 26 (26.06-01.07) Rideleir og feltrittsrideleir. Fulltegnet.  Kun ledige plasser dersom du kommer med egen hest.
Uke 27 (03.07-08.07) Voksne og barn uke. Passer både for voksne, ungdom og barn som vil komme alene eller reise sammen. NOEN LEDIGE PLASSER.
Uke 28 (10.07-15.07). Voksne og barn uke. Passer både for voksne, ungdom og barn som vil komme alene, eller reise sammen.  Fulltegnet.  Kun ledige plasser dersom du kommer med egen hest.
Uke 30 (24.07-29.07) Treningsleir/Feltrittsleir/Rideleir.  Åpen både for de som vil være med på treningsleir, men også for de som vil være med på vanlig ridleir. Fulltegnet.  Kun ledige plasser dersom du kommer med egen hest.
Uke 31 (31.07-05.08) Treningsleir/Feltrittsleir. Fulltegnet
Uke 32 (07.8-12.8) Rideleir og feltrittsrideleir. Fulltegnet.  Kun ledige plasser dersom du kommer med egen hest.  
Uke 33 (14.8-19.8) Rideleir.                                                                                                

Vil du ha med din egen hest eller ponni er dette fullt mulig. Dette koster ikke noe ekstra for oppstalling, men fôr er ikke inkludert. Her kan du ta med for selv, eller kjøpe dette separat til gjeldene pris. Husk å gi beskjed om dette på forhånd. Faktura for fôr til egen hest sendes etterskuddsvis.KLIKK HER FOR ONLINE PÅMELDING TIL RIDELEIR 

Pris og betaling

Rideleiren koster NOK 6 800,- for en uke.  Ved påmelding før nyttår får man gammel pris, kr. 6.500,-.  Når vi har mottatt din påmelding, sender vi deg en giro med et depositumsbeløp på NOK 2.500,- Plassen er bekreftet når dette beløpet er innbetalt innen forfall.  Giro pålydende det resterende beløpet, NOK 4.300,- (4.000,- ved påmelding før nyttår), sendes deg i god tid før rideleiren, og forfaller til betaling før kursstart.  Vennligst benytt kid-nr. ved alle innbetalinger.  Ved påmelding før nyttår får man kr. 300,- i rabatt for hel rideleiruke.

Påmelding er bindende.  Du må gi beskjed dersom du ikke skal være med.  Har du meldt deg på leir og fått bekreftet plass og så alikevel ikke kan komme, må du melde deg av innen 1 mnd. før din rideleiruke starter.  Melder du deg av innen denne fristen, får du tilbakebetalt depositumet med fradrag av et avbestillingsgebyr på kr. 1.000,-.  Ved avbestilling/avmelding senere enn 1 mnd. før din rideleiruke starter, må du betale hele rideleiren, både depositum og restbeløp.

Alt er inkludert i prisen (undervisning, kursing, opphold og alle måltider). Brosjyrer får du ved å kontakte oss på telefon, brev eller mail. Før opp hvilken uke som passer deg/dere best. Husk at påmelding er bindende, og hvis du ikke har anledning til å komme, må du melde deg av.  Det er ikke nok å bare ikke betale.  Hvis du er under 18 år gammel kreves underskrift/bekreftelse fra foreldre/foresatte.

Vil du ha med din egen hest eller ponni er dette fullt mulig uten ekstra tillegg i prisen. Fòr er ikke inkludert. Her kan du ta med fòr selv, eller kjøpe dette separat av oss til gjeldene pris.  Husk å gi beskjed om dette på forhånd.  Faktura for evt. kjøp av fòr sendes etterskuddsvis.

   

Log in